Naši dijaki med najboljših osem v malem nogometu

V sredo, 13. 4. 2022, so se naši dijaki udeležili četrtfinala državnega prvenstva v malem nogometu za dijake srednjih šol. Tekmovanje je bilo na DSŠ Lendava. Turnirja so se udeležile srednje šole iz Velenja, Maribora, Slovenske Bistrice in naša šola.

V prvem krogu so se naši dijaki pomerili s Šolskim centrom Velenje in po zaostanku z 0:1 zmagali z 3:1. V drugem krogu je bil naš nasprotnik Srednja elektro-računalniška šola Maribor. Tekma je bila zelo napeta in izenačena. Polčas se je končal z izidom 0:0. Mariborčani so povedli ob izključitvi našega igralca. Naši nogometaši so uspeli izid izenačiti in v dramatični končnici dosegli zmagoviti zadetek za zmago 2:1. S to zmago se je naša šola uvrstila v polfinale državnega tekmovanja v malem nogometu. V polfinale so se uvrstili tudi dijaki Srednje šole Slovenska Bistrica.

Našo šolo so zastopali: Primož Kocet, Vito Houbar, Blaž Baligač, Luka Časar , Tine Sobočan, Niko Houbar, Rok Horvat, Nejc Hozjan, Santino Nikolič, Jan Farkaš, Anej Horvat in Žan Horvat.

REZULTATI:

  • 1. tekma: Srednja šola Slovenska Bistrica – Srednja elektro-računalniška šola Maribor 2 – 1
  • 2. tekma: Dvojezična srednja šola Lendava – Šolski center Velenje 3 – 1
  • 3. tekma: Srednja šola Slovenska Bistrica – Šolski center Velenje 2 – 0
  • 4. tekma: Dvojezična srednja šola Lendava – Srednja elektro-računalniška šola Maribor 2 – 1

Comments are closed.