Politika zasebnosti (GDPR)

Namen zbiranja osebnih podatkov

Spletna stran šole služi promociji šole in seznanjanju javnosti z učnimi programi in dejavnostmi, ki jih izvajamo.

Katere osebne podatke zbiramo

Na spletni strani objavljamo fotografije z dogodkov, ki se izvajajo na šoli oziroma na izletih, ekskurzijah in prireditvah, ki jih šola izvaja. Fotografije so objavljene z enim samim namenom, in sicer za promocijo zavoda. Pri izbiri fotografije za objavo na spletni strani, so v celoti upoštevana soglasja posameznikov v zvezi z obdelavo njihovih osebnih podatkov. Posameznik, ki je podal soglasje, ga lahko kadarkoli prekliče, tako da pošlje svojo zahtevo na e-naslov .

Podatki o zavodu in zaposlenih so prav tako objavljeni na spletni strani z namenom večje dostopnosti do podatkov o ustanovi in boljše informiranosti javnosti.

Piškotki

Ob obisku naše spletne strani, se vam lahko naloži le en piškotek, ki ga uporablja naša spletna stran, to je piškotek za shranjevanje nastavitev vaše izbire jezika na spletni strani. Privolitev ali zavrnitev uporabe piškotkov ne bo bistveno vplivala na brskanje po naši spletni strani. Ostalih podatkov z uporabo piškotkov ne zbiramo.

Analize

Ne uporabljamo nobenih orodij za analizo obiskov spletne strani ali optimizacijo le-te.


S kom delimo vaše podatke

Fotografije in podatki o zaposlenih so javno dostopne vsem obiskovalcem strani. Namensko ne posredujemo teh podatkov nikomur.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Podatki se hranijo v skladu z danimi soglasji, do preklica soglasja oziroma toliko časa kot je določeno v zakonskih okvirjih.

Vaše pravice glede vaših podatkov

V vsakem trenutku lahko zahtevate popravek, spremembo, omejitev obdelave, ugovor oziroma izbris vaših osebnih podatkov objavljenih na naši spletni strani tako, da pošljete sporočilo na elektronski naslov: . V zahtevku je potrebno navesti povezave, kjer se ti podatki oziroma fotografije nahajajo.


Povezave do drugih spletnih mest (YouTube, Facebook, druga socialna omrežja in spletne strani)

Spletna stran lahko vsebujeta povezave do drugih spletnih mest, ki jih upravljajo tretje osebe. Opozarjamo vas, da ob obisku teh povezav pregledate politiko zasebnosti in varnosti teh zunanjih spletnih mest. V vsakem primeru pa naj uporabnik preveri politiko zasebnosti teh zunanjih spletnih mest, preden jim posreduje svoje osebne podatke.


Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov (“DPO”)

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (“DPO”) za našo ustanovo je Šolski pravni servis d.o.o. Na njih se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj glede vaših pravic.

Kontaktni podatki:

Comments are closed.