V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Strokovna ekskurzija v Ljubljano v okviru predmeta aktivno državljanstvo
- Obisk Učnega podjetja Art’s Harmony d.o.o. pri umetniku Ferencu Kiralyu
- Uspeh naših dijakov na turnirju v odbojki na mivki
- Delavnice v sklopu projekta Združimo se!
- Prvič smo na naši šoli gostili dijaka iz Finske
- Soglasje k povečanemu vpisu
- Predstavitev mobilnosti Erasmus+ 2025 “Upamo si ciljati više”
- Zaključni izpit 2025 – spomladanski rok
- Podelitev priznanj tekmovanja Sándorja Petőfija 2025
- Lek TechBEAT 2025
- Festival lepote “Ujemi svoje sanje”
- Dan za umetnost in knjižnično informacijsko znanje 2025
Kategorije
Arhivi