V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Svetovni dan Romov 2024
- Erasmus+ mobilnost Valencija 2024
- Obeležitev dneva madžarskega pesništva
- Obisk italijanskih študentov slovenščine
- Lekove štipendije 2024/25
- 3. roditeljski sestanek in govorilne ure 2023/24
- »Pitchday« – projekt Talent Lab 2024
- Ekipno osnovnošolsko in srednješolsko državno prvenstvo v badmintonu za šolsko leto 2023/24
- Državno prvenstvo za srednje šole v streljanju z zračnim orožjem 2024
- Šolsko tekmovanje iz gospodarstva
- Regijsko srečanje mladih raziskovalcev Prekmurja
- 27. državno tekmovanje kemijskih tehnikov in srečanje mladih kemikov
Kategorije
Arhivi