V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Od ploščic do umetnosti – mozaiki na koritih
- Ekonomska abeceda
- Športni dan – vodne in športne aktivnosti
- Junijski izpiti Cambridge FCE (B2) in CAE (C1)
- Naravoslovni dan – Kulinarične delavnice: Priprava in postrežba lokalnih dobrot
- »Za mir je potrebna moč« – predstava dramske skupine DiáXínpad
- Obisk Lutkovnega gledališča Maribor in WOOP! Maribor
- Teden dejavnosti ekonomskih tehnikov
- Lendava – moje mesto 2025
- 1. roditeljski sestanek 2025/26
- Ekodan
- Obisk Studia madžarskih programov v Lendavi
Kategorije
Arhivi