V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Erasmus+ mobilnost Valencija 2025
- Ekonomski tehniki 3. letnika na praktičnem usposabljanju z delom
- 3. roditeljski sestanek in govorilne ure 2024/25
- Svetovni dan Romov 2025
- Državno tekmovanje v namiznem tenisu za srednje šole
- Kemiki na ogledu oddelka za patologijo v Splošni bolnišnici Murska Sobota
- Pohod z modrimi baloni
- Finančna zvezda
- 28. državno tekmovanje kemijskih tehnikov in srečanje mladih kemikov 2025
- Polfinale državnega prvenstva v košarki 3 x 3
- Zlato in srebrno Cankarjevo priznanje
- Šolsko tekmovanje iz znanja računovodstva 2025
Kategorije
Arhivi