V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Filmski večer igranih filmov
- Popravni in dopolnilni izpiti – izredni rok 2021/22
- Uresničitev lendavskih sanj
- Vzgojiteljada 2022
- Dan za umetnost
- Mednarodna likovna kolonija v Bad Radkersburgu
- Četvorka 2022
- Finalisti državnega prvenstva v malem nogometu za dijake srednjih šol
- Strokovna ekskurzija v Ljubljano 2022
- Dobrodelni tek in pohod
- 12. Forum mehatronike
- Dijaki in profesorji Gimnazije Óbuda iz Budimpešte v Sloveniji po poteh vojakov iz prve svetovne vojne
Kategorije
Arhivi