V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Državno tekmovanje iz psihologije
- Govorilne ure za zaključne letnike – 15. 4. 2021
- Dan madžarske poezije
- Biologija v vsakdanjem življenju
- Državno tekmovanje iz znanja španščine »DILO EN ESPAÑOL«
- Državno tekmovanje iz biologije
- Obisk virtualnega 15. mednarodnega sejma učnih podjetij
- Knjižni molj 2021
- Slovenija je lepa (ekskurzija po dolgem času)!
- Obisk poslovalnice NLB v Lendavi
- Madžarski nacionalni praznik
- Izjemen uspeh dijakov DSŠL na evropskem tekmovanju JUVENES TRANSLATORES
Kategorije
Arhiv