V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Erasmus tečaj za učitelje
- Informativni dan 2023
- Področno prvenstvo za srednje šole v streljanju z zračnim orožjem
- Predstavitev Filozofske fakultete Univerze v Mariboru
- Izpad po kazenskih strelih
- Zaključna prireditev projekta Knjižni molj
- Rezultati natečaja za najboljši doodle 2022/23
- Rezultati literarnega natečaja Sándorja Szúnyogha
- 2. roditeljski sestanek 2022/23
- Tekmovanje »Best in English«
- Srednješolsko področno tekmovanje v badmintonu za nelicencirane
- Komunikacija – delavnice
Kategorije
Arhivi