V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Oktober, mesec varčevanja 2024
- Tekmovanje Sándorja Szúnyogha 2024
- Mladinski tabor v Lendavi
- Predavanje z naslovom »Kako ukrepati pri epileptičnem in paničnem napadu?«
- Ogled predstave Hőhullám
- Javna debata na Slovenski konferenci o umetni inteligenci
- Mednarodni dogodek v sklopu Erasmus+ projekta »Exercising citizenship«
- Šolsko tekmovanje iz logike 2024
- Forum Slovenicum & Co, Erasmus+
- Večjezičnost na OŠ Franceta Prešerna v Črenšovcih
- Koncert skupine Kávészünet
- Ogled nogometne tekme
Kategorije
Arhivi