V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Popravni, dopolnilni in predmetni izpiti – jesenski rok 2024/25
- Rezultati splošne mature 2025
- Poletni športni dan 2025
- Uspešno opravljena poklicna matura – spomladanski rok 2025
- Zaključna prireditev ob dnevu državnosti in koncu pouka
- Sodelovanje naših dijakov na tekmovanju Hungarikum
- Dan odklopa zMIGAJ! 2025
- Popravni, dopolnilni in predmetni izpiti – spomladanski rok 2024/25
- Rezultati zaključnega izpita 2025
- Obisk dijakov in profesorjev iz Székesfehérvára
- Bobrov dan 2025
- Strokovna ekskurzija Benetke – Primorska 2025
Kategorije
Arhivi