V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Srednješolsko prvenstvo Pomurja v rokometu za moške
- Državno tekmovanje iz logike 2023
- Govorilne ure – 28. 11. 2023
- Debatni turnir na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik
- Tekmovanje “Best in English” 2023
- Ogled podjetja Varis d. o. o.
- Podjetništvo od blizu na Virsu
- Postani tudi ti SI-HU prevajalec/tolmač
- Namenite del dohodnine šolskemu skladu!
- Področno tekmovanje v odbojki za dijakinje
- Obisk dijakov in učiteljev iz Zalaegerszega
- Potujoča razstava – Petőfi 200
Kategorije
Arhivi