Tudástér – spletno predavanje

Društvo pedagoških delavcev dvojezičnih šol in vrtcev Prekmurja vljudno vabi vse starše, pedagoge in zainteresirane na 2. predavanje IV. serije predavanj z naslovom »Tudástér«, v sklopu katerega si bo občinstvo lahko ogledalo prvi del (24 minut) predavanja otroške psihologinje Éve Deliága z naslovom »Otroška samovolja, tesnoba in agresija«.

Video je dosegljiv na povezavi: https://youtu.be/BkaZmPFC8II

Video je na voljo tudi s slovenskimi podnapisi. Podnapise lahko vklopite s klikom na prvi gumb z leve v desnem spodnjem kotu predvajalnika.

V primeru kakršnihkoli tehničnih težav nam pišite na elektronski naslov .

*Video je dostopen le s klikom na link, s pomočjo brskalnika ga ne boste našli.


Društvo pedagoških delavcev dvojezičnih šol in vrtcev Prekmurja vljudno vabi vse starše, pedagoge in zainteresirane na 1. predavanje IV. serije predavanj z naslovom »Tudástér«, v sklopu katerega si bo občinstvo lahko ogledalo drugi del (20 minut) predavanja dr. Rite Csiszár z naslovom »Moj otrok je dvojezičen?!«. V sklopu predavanja lahko občinstvo prisluhne zanimivostim v zvezi z dvojezičnostjo/večjezičnostjo na vsem razumljiv način. Predavateljica je v Švici živeča odlična jezikoslovka, mati dvojezičnih otrok.

Video je dosegljiv na povezavi: https://youtu.be/cv2n0TMsQvo

Po kliku na povezavo je treba še spodaj na sredini klikniti na predvajanje.

Video bo dosegljiv do nedelje, 7. decembra, do jutra. V primeru kakršnihkoli tehničnih težav nam pišite na elektronski naslov  mpe.lgdpmail.com.

*Predavanje bo potekalo v madžarščini.


Društvo pedagoških delavcev dvojezičnih šol in vrtcev Prekmurja vljudno vabi vse starše, pedagoge in zainteresirane na 1. predavanje IV. serije predavanj z naslovom »Tudástér«, v sklopu katerega si bo občinstvo lahko ogledalo prvi del (21 minut) predavanja dr. Rite Csiszár z naslovom »Moj otrok je dvojezičen?!«. V sklopu predavanja lahko občinstvo prisluhne zanimivostim v zvezi z dvojezičnostjo/večjezičnostjo na vsem razumljiv način. Predavateljica je v Švici živeča odlična jezikoslovka, mati dvojezičnih otrok.

Video je dosegljiv na povezavi: https://youtu.be/MsdaBHxVQAs

Po kliku na povezavo je treba še spodaj na sredini klikniti na predvajanje.

Video bo dosegljiv do nedelje, 29. novembra, do 19. ure. V primeru kakršnihkoli tehničnih težav nam pišite na elektronski naslov .

*Predavanje bo potekalo v madžarščini.

Comments are closed.