Svet pohval/zahval čaka prav nate!

Pozdravljeni! Kot ste že opazili, puščice na hodniku namigujejo, kam naj grejo dijaki, učitelji, kdorkoli … do bralnega kotička.

Dijaki 2. a-razreda smo se z razredničarko odločili, da bomo poskušali pozitivno vplivati na vzdušje na šoli in v svoji okolici. Že ena pohvala ali zahvala, lahko komu polepša dan, kar posledično pomeni, da bo tudi pohvaljena oseba verjetno bolj prijazna, nasmejana, pozitivna in bo posledično pozitivno vplivala na druge osebe. Ne podcenjujmo učinka prijaznosti in hvaležnosti.

Vabimo vas (dijake, učitelje, druge zaposlene na šoli), da koga pohvalite ali se mu zahvalite. To so lahko razredi, dijaki, sodelavci, vsi drugi zaposleni na šoli … Veseli bomo, če se ob pohvali/zahvali podpišete. Neprimerne objave bodo odstranjene.

Pohvale/zahvale se bodo zbirale na naši FB strani Svet pohval/zahval ter na steni v t. i. bralnem kotičku. Tam so lističi, ki jih lahko vzamete, napišete nanje, komu se zahvaljujete ali koga boste pohvalili ter za kaj, nato listič zalepite z majhnim koščkom lepilne blazinice (Patafix) na steno.

Naše prizadevanje je povezano s sodelovanjem naše šole v projektu Bodi dober, bodi kul!

2. a-razred