Svet pohval/zahval čaka prav nate!

Posodobitev 19. 12. 2019

Po nastopu slovenskega raperja Zlatka (Čordića) v telovadnici šole na DSŠ Lendava, 19. 12. 2019, smo imeli dijaki 2. a-razreda z razredničarko možnost, da smo se lahko z glasbenikom osebno srečal in pogovarjal v t. i. bralnem kotičku šole, kjer je razred uresničil svojo idejo znotraj projekta Bodi dober, bodi kul!. Srečanje je bila nagrada za opravljeno delo oddelka. Tudi Zlatko je pustil na zidu pohval svojo ter povedal, da mu je všeč izvirna ideja in da jo bo delil še z drugimi po Sloveniji. (slike 18 do 21 v galeriji)


Posodobitev 12. 12. 2019

PS: Tretji teden naše akcije smo se zahvalili učiteljem (ravnateljici, namestniku ravnateljice), ki so se odzvali s svojo zahvalo (komurkoli) “na našem zidu pohval”, z majhno pozornostjo, ki smo jo nalepili na njihova vrata aktivov, pisarn. (13. do 17. slika v galeriji)


Posodobitev 9. 12. 2019

2. a-razred vas še naprej vabi, da koga pohvalite ali se mu zahvalite na zidu ob vhodu v telovadnico oz. pri bralnem kotičku ali kar tu na spletu. 🙂

https://www.facebook.com/109690087153984/videos/983043005404030/


Pozdravljeni! Kot ste že opazili, puščice na hodniku namigujejo, kam naj grejo dijaki, učitelji, kdorkoli … do bralnega kotička.

Dijaki 2. a-razreda smo se z razredničarko odločili, da bomo poskušali pozitivno vplivati na vzdušje na šoli in v svoji okolici. Že ena pohvala ali zahvala, lahko komu polepša dan, kar posledično pomeni, da bo tudi pohvaljena oseba verjetno bolj prijazna, nasmejana, pozitivna in bo posledično pozitivno vplivala na druge osebe. Ne podcenjujmo učinka prijaznosti in hvaležnosti.

Vabimo vas (dijake, učitelje, druge zaposlene na šoli), da koga pohvalite ali se mu zahvalite. To so lahko razredi, dijaki, sodelavci, vsi drugi zaposleni na šoli … Veseli bomo, če se ob pohvali/zahvali podpišete. Neprimerne objave bodo odstranjene.

Pohvale/zahvale se bodo zbirale na naši FB strani Svet pohval/zahval ter na steni v t. i. bralnem kotičku. Tam so lističi, ki jih lahko vzamete, napišete nanje, komu se zahvaljujete ali koga boste pohvalili ter za kaj, nato listič zalepite z majhnim koščkom lepilne blazinice (Patafix) na steno.

Naše prizadevanje je povezano s sodelovanjem naše šole v projektu Bodi dober, bodi kul!

2. a-razred

Comments are closed.