Športaj za dober namen

Spoštovani!

Dvojezična srednja šola Lendava in Dijaška skupnost Dvojezične srednje šole Lendava bo v sodelovanju z Leo klubom Lendava-Lendva ter Športnim in turističnim društvom Gibko Lendava v soboto, 11. maja 2024, priredila dobrodelni športni dogodek Športaj za dobri namen, na katerem bomo zbirali prostovoljne prispevke, zbrana sredstva pa bomo namenili za dobrodelno akcijo Leo kluba Lendava-Lendva, in sicer za božično obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin v upravni enoti Lendava.

Pričetek dogodka bo v soboto, 11. maja 2024, ob 10.00 na teniškem in odbojkarskem igrišču ob Dvojezični srednji šoli Lendava, kjer bo po opravljenih dejavnostih sledilo tudi druženje.

V sklopu dogodka boste lahko izbirali med dvema trasama teka, krajšo in daljšo, ter med različnimi pohodi po Lendavi, po teku pa se boste lahko preizkusili tudi v odbojki na mivki, tenisu in nogometu na mivki. 

Za otroke bomo pripravili teniški, odbojkarski in nogometni poligon ter tek. Otroci za vsako opravljeno nalogo dobijo žig na zbirni kartonček. Zbirni kartonček z vsemi žigi služi kot brezplačna vstopnica na napihljiva igrala.

Prijavnina na dogodek je Vaš dobrodelni prispevek.

Veselimo se druženja z vami!

Comments are closed.