V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Športaj za dober namen!
- Ekonomijada 2025
- Postali smo ekipni državni prvaki na srednješolskem državnem prvenstvu v badmintonu za šolsko leto 2024/25
- Kemijski tehnici na Erasmus+ praksi v Valencii
- Dve 1. mesti na državnem tekmovanju iz angleščine
- Evropski denarni kviz
- Dan madžarske poezije pri fakultativnem pouku madžarščine
- Dan madžarske poezije 2025
- Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem 2025
- Hair forum Ljubljana 2025
- Erasmus+ mobilnost Valencija 2025
- Ekonomski tehniki 3. letnika na praktičnem usposabljanju z delom
Kategorije
Arhivi