V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Debatni turnir na Gimnaziji Celje – Center
- Vzgojiteljada 2025
- Pojasnilo javnosti
- Festival poklicev
- Ekskurzija v Ljubljano – sodobna umetnost in festival stripa Tinta
- Ogled svetovnih razstav: Galerija-Muzej Lendava
- Svetovni dan oživljanja 2025
- Šolsko tekmovanje iz logike 2025
- Harmonija generacij
- Športno srečanje treh mest – Zalaegerszeg 2025
- Zlati september – mesec ozaveščanja o otroškem raku
- MOS Celje 2025
Kategorije
Arhivi