V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Voščilo 2026
- Dan odprtih vrat 2025
- Praktični pouk frizerstva na drugačen način
- Objave dijakov v novi številki revije Lindua
- Ogled gledališke predstave vzgojiteljic v vrtcu
- Področno prvenstvo v košarki za dijake srednjih šol Pomurja
- Božični bazar 2025
- Praznik recitalov 2025
- Šolsko tekmovanje za Cankarjevo priznanje 2025/26
- Srednješolsko prvenstvo Pomurja v odbojki za moške
- Tekmovanje iz madžarske zgodovine
- Predvajanje filma Semmelweis v Gledališki in koncertni dvorani Lendava
Kategorije
Arhivi






