V sredo, 3. 9. 2025, smo z dijaki 1. in 2. letnika programa Pomočnik v biotehniki in oskrbi ter 1. letnika Gastronomske in hotelirske storitve izvedli naravoslovni dan, namenjen spoznavanju lokalnih kulinaričnih posebnosti in razvijanju spretnosti priprave tradicionalnih jedi. Dijaki so pekli in kuhali značilne lokalne dobrote, kot so pereci, slani kifli in ričet. Dan smo zaključili s skupno degustacijo pripravljenih jedi.
- 
		Najnovejše- Debatni turnir na Gimnaziji Celje – Center
- Vzgojiteljada 2025
- Pojasnilo javnosti
- Festival poklicev
- Ekskurzija v Ljubljano – sodobna umetnost in festival stripa Tinta
- Ogled svetovnih razstav: Galerija-Muzej Lendava
- Svetovni dan oživljanja 2025
- Šolsko tekmovanje iz logike 2025
- Harmonija generacij
- Športno srečanje treh mest – Zalaegerszeg 2025
- Zlati september – mesec ozaveščanja o otroškem raku
- MOS Celje 2025
 
- Kategorije
- Arhivi
 
			 
			 
			 
			






 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		