V sredo, 3. 9. 2025, smo z dijaki 1. in 2. letnika programa Pomočnik v biotehniki in oskrbi ter 1. letnika Gastronomske in hotelirske storitve izvedli naravoslovni dan, namenjen spoznavanju lokalnih kulinaričnih posebnosti in razvijanju spretnosti priprave tradicionalnih jedi. Dijaki so pekli in kuhali značilne lokalne dobrote, kot so pereci, slani kifli in ričet. Dan smo zaključili s skupno degustacijo pripravljenih jedi.
-
Najnovejše
- Športni dan – vodne in športne aktivnosti
- Junijski izpiti Cambridge FCE (B2) in CAE (C1)
- Naravoslovni dan – Kulinarične delavnice: Priprava in postrežba lokalnih dobrot
- »Za mir je potrebna moč« – predstava dramske skupine DiáXínpad
- Obisk Lutkovnega gledališča Maribor in WOOP! Maribor
- Teden dejavnosti ekonomskih tehnikov
- Lendava – moje mesto 2025
- 1. roditeljski sestanek 2025/26
- Ekodan
- Obisk Studia madžarskih programov v Lendavi
- Lončarska vas Filovci
- Obisk Zavoda za turizem in razvoj Lendava
Kategorije
Arhivi