V sredo, 3. 9. 2025, smo z dijaki 1. in 2. letnika programa Pomočnik v biotehniki in oskrbi ter 1. letnika Gastronomske in hotelirske storitve izvedli naravoslovni dan, namenjen spoznavanju lokalnih kulinaričnih posebnosti in razvijanju spretnosti priprave tradicionalnih jedi. Dijaki so pekli in kuhali značilne lokalne dobrote, kot so pereci, slani kifli in ričet. Dan smo zaključili s skupno degustacijo pripravljenih jedi.
-
Najnovejše
- Dan odprtih vrat 2025
- Praznik recitalov 2025
- Šolsko tekmovanje za Cankarjevo priznanje 2025/26
- Srednješolsko prvenstvo Pomurja v odbojki za moške
- Tekmovanje iz madžarske zgodovine
- Predvajanje filma Semmelweis v Gledališki in koncertni dvorani Lendava
- Srednješolsko področno tekmovanje v odbojki za dijakinje
- Usposabljanje mentorjev 2023–2026
- Popravni, dopolnilni in predmetni izpiti – dodatni rok 2025/26
- Tekmovanje »Best in English« 2025
- 21. Pohod proti zasvojenosti
- Učno podjetje UP Elite Experiences d. o. o.
Kategorije
Arhivi






