The 90’s Karaoke Party!

Ko smo kot dijaki prvič vstopili v srednješolske klopi, si niti nismo mogli predstavljati, da bodo 4 leta našega šolanja minila tako zelo hitro.

Zdaj smo tu. Tik pred maturantskim plesom in, kar je še pomembneje, tik pred maturo. Pred dvema pomembnima »zrelostnima« izpita, kjer bi naj dokazali in pokazali vse naše znanje in tudi »uradno« potrdili, da smo pripravljeni na življenje.

Matura je beseda, ki jo poslušamo že odkar smo se vpisali v srednjo šolo in verjamem, da se bomo z njo, vsaj dokler ne mine julij, še velikokrat srečali. Vendar pa imamo pred maturo še eno pomembno stvar. Maturantski ples. Ples, na katerem plešeš s prijatelji in se zabavaš. Ples in večer, ki si ga boš zapomnil za vse življenje in o katerem boš pripovedoval svojim otrokom in vnukom.

Že vse od začetka oktobra se maturanti pripravljamo na ta pomemben dogodek. Z vsako »preplesano« uro smo bolj samozavestni in polni pričakovanja za ta veliki dogodek.

Vendar pa ni vse le v lepih občutkih in sreči.

Maturantski ples je v zadnjih letih postal precej draga in, če lahko temu rečemo tako, tudi neke vrste »dobičkonosna« zadeva. Slovenijo, še posebej pa naš predel že zadnjih nekaj let spremlja finančna kriza in zdi se, kot da se le ta še nekaj časa ne bo umaknila.

Čevlji, obleka, kravata, hrana in vse ostale zadeve stanejo. Marsikdo si tega ne more privoščiti, zato bo dijaška skupnost pripravila poseben večer, kjer se bo zbiral denar, in sicer Karaoke Party, ki se bo odvijal 29.12.2014. Na tem dogodku bomo zbirali sredstva za maturantski ples in skušali delno pokriti nekatere stroške, da bo svečan večer dostopen vsem dijakom zaključnih letnikov.

Žal je tovrsten dogodek nemogoče izpeljati brez sredstev, zato Vas prosimo, da nam pomagate z donacijami in prispevate, da omogočimo maturantski ples vsem dijakom. Naredimo skupaj svet lepši!

karaoke party 2014 plakat v3 si-hu

Comments are closed.